Help de bevolking van Oekraïne

Pleinfeest op de Anne Frankschool

Donderdag 3 september 2015

Door Redactie

Sinds 1981 organiseert de Anne Frankschool aan het begin van elk schooljaar een groots en gezellig pleinfeest  voor alle kinderen, ouders en andere belangstellenden. Dit jaar wordt het pleinfeest gehouden op vrijdag 11 september van 17.00 tot 20.00 uur.

Ook dit jaar staat het pleinfeest weer bol van activiteiten. Zo is er een stormbaan, kun je slagroom likken, springen op een springkussen, schminken, stokvangen, het brandweerspel  en honkbalspel spelen, grabbelen in de ouderwetse grabbelton, blik gooien, muis slaan en ezeltje prik. Bovendien is er een leuke workshop voor kinderen.

Het pleinfeest is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor de spelletjes, het eten en drinken kunnen bonnen gekocht worden. De opbrengst van het feest gaat naar een gezamenlijk gekozen goed doel. Op deze manier leren we de kinderen al van jongs af aan dat de wereld groter is dan school alleen. Dit jaar is gekozen voor Stichting OPA.

Stichting OPA
Stichting OPA geeft Apeldoornse kinderen met psychiatrische problematiek (autistische stoornis/PDD-nos, ADHD, hechtingsproblematiek, angststoornis etc.)  in de leeftijd van 8 – 16 jaar de gelegenheid om gedurende schoolvakanties buiten te spelen en te bewegen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?