Help de bevolking van Oekraïne

Low budget een avondje uit in Apeldoorn?

Maandag 9 januari 2012

Door Ingrid

Peter Vroon

Low budget een avondje uit in Apeldoorn?

Ja:-) Dat kan! Een kaartje kost 4 euro p.p.. En de drankjes? Die regie heb je zelf in de hand, evenals inbreng in de show.

Theatersport! Al is de term improvisatiecabaret veel beter: 2 teams! 1 presentator! 2 advocaten! en zeker niet te vergeten: jij (het publiek)!

Deze avond op 06 januari 2012 in ArtCafeSamSam met dank aan theatersporters: www.aangeschoten-wild.nl en www.bibu-nijmegen.nl was er geen winnaar of verliezer. Er was zoveel variatie; qua interacties tussen spelers en teams, qua publiek met voorwerpen/locaties/emoties etc. etc. Door improvisatie kwamen de meest hilarische verhaallijnen naar voren. Een korte impressie:

– Verhalen:  Een moordverhaal: wie heeft King Solome vermoord? wat zijn de aanwijzingen? 3 artikelen uit het publiek: horloge, pen en een armband. En een verhaal over de 3 koningen met publieke inbreng op 3 emoties: angst, verdriet, verliefd.

– Games: Een kleinzielige game: met een stuntman en een Siamese tweeling die net een week geleden uit elkaar getrokken is. En een mind game met een theelepel en de kapper.

– Show: Kamperen werd kramperen met al die, door het publiek opgegeven, ziektes.

– Theaterhints: Een kies trekken werd met en zonder tekst gespeeld. En met ‘3 in de pan’ werd hetzelfde stuk in 3, door het publiek opgegeven, emoties gespeeld.

-Toneel: Een inhoud vol toneelstuk: Een vrijgezelle dame kiest haar date n.a.v. de inhoud van 3 handtasjes uit het publiek. En een ballade over de dood van een konijn “Flappie”.

Theatersport: een verrassend leuke low budget avond uit in Apeldoorn!

Foto: Peter Vroon | VroonPhotomotion

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?