Low budget een avondje uit in Apeldoorn?

Maandag 9 januari 2012

Door Ingrid

Peter Vroon

Low budget een avondje uit in Apeldoorn?

Ja:-) Dat kan! Een kaartje kost 4 euro p.p.. En de drankjes? Die regie heb je zelf in de hand, evenals inbreng in de show.

Theatersport! Al is de term improvisatiecabaret veel beter: 2 teams! 1 presentator! 2 advocaten! en zeker niet te vergeten: jij (het publiek)!

Deze avond op 06 januari 2012 in ArtCafeSamSam met dank aan theatersporters: www.aangeschoten-wild.nl en www.bibu-nijmegen.nl was er geen winnaar of verliezer. Er was zoveel variatie; qua interacties tussen spelers en teams, qua publiek met voorwerpen/locaties/emoties etc. etc. Door improvisatie kwamen de meest hilarische verhaallijnen naar voren. Een korte impressie:

– Verhalen:  Een moordverhaal: wie heeft King Solome vermoord? wat zijn de aanwijzingen? 3 artikelen uit het publiek: horloge, pen en een armband. En een verhaal over de 3 koningen met publieke inbreng op 3 emoties: angst, verdriet, verliefd.

– Games: Een kleinzielige game: met een stuntman en een Siamese tweeling die net een week geleden uit elkaar getrokken is. En een mind game met een theelepel en de kapper.

– Show: Kamperen werd kramperen met al die, door het publiek opgegeven, ziektes.

– Theaterhints: Een kies trekken werd met en zonder tekst gespeeld. En met ‘3 in de pan’ werd hetzelfde stuk in 3, door het publiek opgegeven, emoties gespeeld.

-Toneel: Een inhoud vol toneelstuk: Een vrijgezelle dame kiest haar date n.a.v. de inhoud van 3 handtasjes uit het publiek. En een ballade over de dood van een konijn “Flappie”.

Theatersport: een verrassend leuke low budget avond uit in Apeldoorn!

Foto: Peter Vroon | VroonPhotomotion

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!