Apeldoorn dineert voor stichting leergeld

Woensdag 22 april 2015

Door Redactie

De Rotary Apeldoorn combineert voor de vierde keer het nuttige met het aangename in ‘Apeldoorn Dineert’. Dit is een maaltijd voor betalende gasten, waarmee geld wordt ingezameld voor de broodnodige Stichting Leergeld! Dat alles gebeurt op zaterdag 13 juni 2015 aanstaande vanaf 17:30 uur op Paleis Het Loo.

De vierde editie van ‘Apeldoorn Dineert’ schotelt de deelnemende gasten een bijzonder menu voor: een driegangen-diner verzorgd door de beste koks en cateraars van Apeldoorn, zoals De Vischmarkt (voorgerecht), Linthorst Culinair (hoofdgerecht) en restaurant Hoogheid uit Hoog Soeren (nagerecht). Maar ook muzikale bijdragen onder meer van toetsenist en dwarsfluitist Thijs van Leer, duo Rattle & Frost, een bijzondere veiling bij opbod en een aantrekkelijke after party.

Geld om leerlingen mee te laten doen

De Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een organisatie die zich inzet om aan kinderen uit gezinnen die een geldelijk steuntje in de rug goed kunnen gebruiken zo’n bijdrage te bezorgen. Zo kunnen veel kinderen alsnog gewoon meedoen aan bijvoorbeeld excursies, sportclubs of een schoolkamp. Meedoen aan de samenleving is belangrijk als preventieve uitgave. Sociaal isolement en/of uitsluiting kan daarmee worden voorkomen. Door te investeren in sociale betrokkenheid worden veel kosten van gevolgschade zowel in geld als in zorg voorkomen. Het succes en de ervaring van de Rotary Club Apeldoorn met de voorgaande edities van ‘Apeldoorn’ dineert zijn volledig benut bij deze vierde editie.

Uitgelezen kans voor een mooie bijdrage

500 deelnemers zijn op 13 juni van harte welkom op Paleis Het Loo bij ‘Apeldoorn Dineert, royaal voor elkaar’. Voor alle duidelijkheid: de netto opbrengst gaat volledig naar de Stichting Leergeld. ‘Apeldoorn Dineert’ is als initiatief bij Rotary Club Apeldoorn ontstaan vanuit echte belangstelling voor elkaar en het motto ‘samenwerken voor de samenleving ’U komt toch ook? Deelname aan het driegangendiner kost maar € 35,00. De nettowinst van de wijnverkoop gaat ook nog eens naar het goede doel. Kortom, een uitgelezen kans voor Apeldoorners die het nuttige met het aangename willen combineren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!