Naar het theater met Vier het Leven

Vrijdag 10 juli 2015

Door Redactie

Nu de zomer is aangebroken is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Echter is niet elke theaterliefhebber in staat om zelfstandig naar een voorstelling te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het regelen van tickets en vervoer is vaak een heel gedoe. Voor alleengaande ouderen is dit een extra uitdaging. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen die zich hierin herkennen.

In het kort gaat het als volgt te werk: deelnemers worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en gebracht naar het theater, waar de koffie al klaar staat. Samen met de vrijwilligers genieten de gasten van toneel, dans, film of muziek en na afloop wordt iedereen weer veilig thuis gebracht. “Wat kan een mens nog meer wensen als je op leeftijd bent en samen met anderen op een comfortabele manier nog naar de schouwburg kunt gaan” vertelde een deelnemer na afloop van een uitje “samen naar een voorstelling is dubbel genieten!”.

Het gloednieuwe programmaboekje valt deze weken op de deurmat bij mensen die al eerder zijn mee geweest. Met een zeer gevarieerd aanbod van Het Gelders Orkest tot Mini & Maxi en van Eline Vere tot de Notenkraker.  Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden het nieuwe programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit voorstellingen in Orpheus.

Geïnteresseerden kunnen het programmaboekje voor regio Apeldoorn aanvragen via 035 – 524 51 56 of kijken op www.4hetleven.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!