Nieuwe tenues voor hockeyclub AMHC

Dinsdag 4 september 2012

Door Redactie

AMHC

Zaterdag 8 september start de hockeycompetitie en beleeft Hockeyclub AMHC een primeur. Alle clubteams, van de jeugd tot de veteranen, spelen vanaf dat moment in een nieuw clubshirt. Het unieke is dat ieder AMHC-lid nu identieke sponsorlogo’s op het officiële AMHC-shirt draagt.

Voorheen werd sponsoring op teamniveau georganiseerd. Met de invoer van clubsponsoring is er eenheid en vloeien de sponsorinkomsten rechtstreeks in de clubkas. Dat laatste is in een tijd van afnemende subsidies niet onbelangrijk.

AMHC timmert hard aan de weg om professionalisering verder gestalte te geven. De introductie van het clubshirt en het daaraan gekoppelde sponsorconcept is de eerste stap. Tevens wordt op dit moment een plan voor verregaande investeringen en unieke exploitatiemogelijkheden onderzocht.

De Apeldoornse Mixed Hockeyclub is opgericht in 1927, maar de club gaat met haar tijd mee. Het sportcomplex is prachtig gesitueerd in de bossen en de club heeft alles in huis om het zowel de recreatie- als de prestatiehockeyer naar de zin te maken. AMHC is een echte familievereniging, met ruim duizend leden, waar plaats is voor jong en oud.

XLLease, Boon accountants en belastingadviseurs, Intersport Jonker, Nysingh advocaten en notarissen en Hollander Techniek zijn o.a. een aantal Apeldoornse bedrijven die deze nieuwe vorm van clubsponsoring mogelijk maken. Eerder kon u al lezen dat ook Rabobank Apeldoorn het landelijke, maar ook Apeldoornse hockey een warm hart toedraagt.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!