Op zoek naar Apeldoorn’s Allerbeste

Donderdag 10 februari 2011

Door CODA

Iedereen weet het, Apeldoorn barst van het talent. Droom jij ook van je grote doorbraak? Pak dan nu de kans om het te laten zien aan de rest van Apeldoorn! De vijfde editie van CODA Open op 15 maart staat namelijk in het teken van Apeldoorn’s Allerbeste.

Of je nu heel goed bent in tapdansen, zingen, mime,  rappen,  acteren of bordjes balanceren op je vinger, het mag allemaal. Iedereen vanaf 12 jaar kan zich aanmelden voor zijn ‘Three Minutes of Fame’. Uit deze aanmeldingen worden 14 talenten geselecteerd die ieder een optreden van 3 minuten verzorgen.

Onder de kandidaten zijn drie trofeeën te vergeven, voor het grootste talent, voor aanstormend talent en voor de meest originele act. Deze winnaars worden uitgekozen door een deskundige jury. En als je de eerste plek weet te veroveren, kom jij met je gezicht in de pers. Dan heb je de eerste media aandacht al in de ‘pocket’! De presentatie van het geheel is in handen van Barbara Lemstra.

In de aanloop naar de avond worden filmpjes geplaatst op het Youtube kanaal van CODA. Laat zien wie je steunt of houd de concurrentie in de gaten! www.youtube.com/CODAapeldoorn

Aanmelden kan vóór 1 maart, mail informatie en een foto van jezelf, naar pr@coda-apeldoorn.nl

Kijk ook even op de website, www.coda-apeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!