open dag Gelrecollectief fotografen

Zondag 21 november 2010

Door Jeroen

Gelrecollectief houdt op zondag 28 november tussen 13.00 – 17.00 uur open dag in de fotostudio’s in het gebouw Hertog van Gelre, Hoofdstraat 13a.

De vijf fotografen van Gelrecollectief: Menno Mulder, Inez Pleizier, Jeroen Taalman, Peter Vroon en Joke de Wolde hebben het voornemen voortaan elke laatste zondag van de maand de deuren voor het publiek te openen. Daarmee sluiten zij aan op de inmiddels traditionele open dag van hun nieuwe buurman, kunstenaar Jack Liemburg. Hij heeft kort geleden ook zijn intrek genomen in het gebouw aan de Hoofdstraat.

De kunstenaars in Westpoint, waar Liemburg voorheen zijn atelier had, hebben vaak ook op de laatste zondag van de maand open huis. De onderlinge afstemming maakt het voor het publiek extra aantrekkelijk erop uit te gaan: een divers aanbod van fotografie, schilderkunst en beeldende kunst op twee locaties!

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje nemen in de studio’s. Er is een gevarieerde expositie te zien van het werk van de fotografen. Ook kunnen belangstellenden zichzelf op de gevoelige plaat laten zetten door één van de fotografen. Gelrecollectief heeft tijdens de open dag daarvoor een aantrekkelijke actie.

meer over Gelrecollectief →

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!