Orange Babies Dinner of Hope voorafgaand aan afsluiting Apeldoorn Fotostad

Woensdag 24 oktober 2018

Door Marianne Zegwaard-Waanders

Ter ondersteuning van de stichting Orange Babies sloegen fotograaf Adrian Kuipers en Arnoud van Walchren van Klein Berlijn de handen in één. Arnoud kookt een viergangendiner voor de gasten tijdens dit Orange Babies Dinner of Hope. Vrijdag 26 oktober vanaf 18.30 uur verwelkomen de fotograaf en de chef de gasten. Tijdens het diner wisselt Adrian iedere 5 minuten van tafel om te vertellen over de foto die op de tafel staat.

Orange Babies Dinner of Hope bij Klein Berlijn

Orange Babies is een Nederlandse stichting die zich inzet voor zwangere vrouwen en kinderen in Afrika die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden. Dinner of Hope is een evenement van Orange Babies waarbij je zelf voor familie en vrienden kookt en in plaats van een bloemetje of een fles wijn een donatie vraagt voor Orange Babies. Op deze manier kun je op een positieve manier geld werven voor het goede doel. Kaarten voor dit bijzondere diner of hope kosten € 45,- p.p. en daarvan gaat € 15,- naar Orange Babies. Reserveren voor het diner kan via www.kleinberlijnapeldoorn.nl.

Adrian Kuipers – Ruth & Isaac – Music Portrait (part of I Am Alive Project)

Over Adrian Kuipers

Adrian fotografeerde voor bedrijven als Skyradio, GSK, Edding en Samsung en heeft meerdere bekende Nederlanders en internationale artiesten voor zijn lens gehad. Hij werd ambassadeur van een van de grootste cameraketens van Europa en was jurylid van de NRC-Fotoprijs. Tijdens zijn carrière zette hij zich ook in als fotograaf voor Orange Babies. De verkoop en veilingen van zijn foto’s resulteerden in een opbrengst van meer dan 120.000 euro voor dit goede doel: „Het feit dat je zoiets als fotograaf voor elkaar kunt krijgen, was voor mij de motivatie om me daar de afgelopen zomer volledig op te storten” aldus de fotograaf.

Afsluiting Apeldoorn Fotostad

Na afloop van het diner vindt de afsluiting van Apeldoorn Fotostad plaats. Dit gebeurt om 20.00 uur met de exclusieve voorstelling I Am Alive door Adrian Kuipers. Een voorstelling, waar hij naast een pop-up expositie, ook poëzie voordraagt, verhalen vertelt en eigen muziek speelt die hij bij zijn foto’s heeft gecomponeerd: „Door meerdere kunstvormen te combineren kan ik je nog dieper meenemen in mijn verhalen en je dichter bij mijn emoties brengen” legt Kuipers uit. Kaartjes voor deze voorstelling kosten € 7,50 en steunt daarmee Orange Babies. Voor dit huiskamerconcert zijn er nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Kaarten zijn te koop via www.apeldoornfotostad.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!