Help de bevolking van Oekraïne

Orpheus kiest voor vernieuwing

Vrijdag 4 mei 2018

Door David Levie

Drie professoren van Business Universiteit Nyenrode geven het komende seizoen evenzovele theatercolleges in Orpheus. Zij komen exclusief naar Apeldoorn op uitnodiging van theaterprogrammeur Marijt Helmink die aan de particuliere universiteit in Breukelen een bedrijfskundige opleiding volgt.

De hoogleraren maken hun opwachting in de kleine zaal, echter buiten het Kleinezaalkaartabonnement. Helmink wil met de komst van de wetenschappers een categorie bezoekers aanboren waaronder ondernemers die zich niet zo vaak in de schouwburg laten zien. ,,Ik heb op Nyenrode fantastische verhalen aangehoord. Boeiende en zeer interessante colleges die volgens mij ook ondernemers en andere geïnteresseerden zullen aanspreken.”

Een dezer dagen presenteert Orpheus het programma van het komende seizoen. Daarin zitten vernieuwende elementen. Apeldoorn Direct komt morgen (zaterdag 5 mei) met een bloemlezing van een uitgebreid en gevarieerd theaterprogramma waaronder grote en exclusieve producties in samenwerking met de Theateralliantie, een groep grote theaters waarvan Orpheus deel uitmaakt. Vooral de liefhebbers van cabaret zien grote namen naar Orpheus komen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?