Orpheus kiest voor vernieuwing

Vrijdag 4 mei 2018

Door David Levie

Drie professoren van Business Universiteit Nyenrode geven het komende seizoen evenzovele theatercolleges in Orpheus. Zij komen exclusief naar Apeldoorn op uitnodiging van theaterprogrammeur Marijt Helmink die aan de particuliere universiteit in Breukelen een bedrijfskundige opleiding volgt.

De hoogleraren maken hun opwachting in de kleine zaal, echter buiten het Kleinezaalkaartabonnement. Helmink wil met de komst van de wetenschappers een categorie bezoekers aanboren waaronder ondernemers die zich niet zo vaak in de schouwburg laten zien. ,,Ik heb op Nyenrode fantastische verhalen aangehoord. Boeiende en zeer interessante colleges die volgens mij ook ondernemers en andere geïnteresseerden zullen aanspreken.”

Een dezer dagen presenteert Orpheus het programma van het komende seizoen. Daarin zitten vernieuwende elementen. Apeldoorn Direct komt morgen (zaterdag 5 mei) met een bloemlezing van een uitgebreid en gevarieerd theaterprogramma waaronder grote en exclusieve producties in samenwerking met de Theateralliantie, een groep grote theaters waarvan Orpheus deel uitmaakt. Vooral de liefhebbers van cabaret zien grote namen naar Orpheus komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!