Orpheus trakteert taart

Dinsdag 1 juni 2021

Door Redactie

Orpheus

Het heeft lang geduurd, maar Orpheus mag eindelijk weer open. Het theater bestond op 12 maart 2020 al 55 jaar, maar dit kon niet uitbundig gevierd worden in verband met corona. In de voorafgaande weken werden er wel, in het thema van het jubileum, 55 Apeldoorners verrast met taart. Mensen konden zichzelf en anderen nomineren om de taart de ontvangen. Voor de heropening geeft Orpheus opnieuw iets weg, dit keer een high tea.

High Tea

Bij de heropening houdt Orpheus een high tea in hun eigen restaurant, O55. Er zal live muziek aanwezig zijn op het nieuwe podium in het restaurant. Op zondag 13 juni, als Orpheus de heropening viert, kunnen twee mensen een high tea winnen en mogen ze allebei een gast meenemen. De vorige keer kon je mensen nomineren die iets hadden met 12 maart of het getal 55. Deze keer gaat de verrassing naar mensen die een bedankje hebben verdiend.

Via de website kan je een ander nomineren. Dat kan een broer, buurvrouw of beste vriend zijn. Tot maandag 7 juni is het nog mogelijk om iemand te nomineren, op dinsdag 8 juni ontvangen de winnaars een bericht. Reserveren voor de high tea kan ook via de website, vanaf 2 juni kan je zorgen dat je een plekje hebt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!