Pitch Your Dream: dromen evenement voor jongeren in Apeldoorn

Donderdag 17 januari 2013

Door Randy Gasper

Jongeren, ouders, ondernemers, scholen: OPGELET! Op woensdag 13 februari 2013 organiseert Brotherwood het event Pitch Your Dream. Pitch Your Dream is een event die jongeren de gelegenheid geeft om zijn of haar droom kenbaar te maken en te delen met Apeldoorners, waaronder mensen uit het bedrijfsleven.

Ben jij de nieuwe Steve Jobs, Ghandi, Martin Luther King, Walt Disney, Michael Jordan of Mark Zuckenberg? Droom jij van een doorbraak als rapper, wil jij musicalster zijn, topvoetballer worden, de ruimte in, graffiti-artiest worden, een bekende DJ zijn, dan is NU het moment.

Jouw droom ga je tijdens Pitch Your Dream op een leuke manier delen met andere nieuwsgierige Apeldoorners. Die Apeldoorners hebben vaak al iets bereikt in hun leven en staan nu te popelen om iets voor jouw droom te kunnen betekenen.

Zowel één op één als in groepjes ga je kennis maken met al die ervaren Apeldoorners. Zij gaan met jouw brainstormen over hoe je meer kans maakt jouw droom te laten uitkomen. Ze bieden jouw goede en slimme ideeën, ze bieden je een uitgebreid netwerk van mensen die je verder kunnen helpen, ze bieden jou een kans om dichter bij jouw droom te komen.

Wat krijg jij van die ervaren Apeldoorners om je droom waar te maken?

– Veel goede en slimme ideeën
– Een nieuw netwerk van mensen met kennis
– Kansen die je dichter bij je droom brengen
– Heel veel inspiratie, kennis en nog meer zin om je droom na te jagen

Een KANS dus!

Wat is jouw droom? Deel ze met ons op 13 februari. Geef je snel op, want de eerste 50 plaatsen voor jongeren zijn gratis. Inschrijven doe je HIER (de eerste 50 jongeren betalen de € 10,- niet, wel even aanklikken om je inschrijving te kunnen versturen). Het evenement is van 16.00 tot 19.30 uur en wordt gehouden in Het Kristal (Zuidbroek). Een broodje en een drankje is inclusief.

Jongeren

Wie zijn jongeren? In onze ogen is iedereen welkom van 12 tot pak en beet 23… Lees: jongeren die op het VO zitten tot en met de nog studerende Apeldoorner.

Wat als je niet tot de jongeren behoort?

Dan nog kan je bij dit leuke evenement aanwezig zijn. Volwassenen betalen slechts € 10,- en ook voor hen staat er een lekker broodje met een kop koffie of thee klaar. Dat is natuurlijk minder belangrijk, maar naast de vele mooie dromen van jongeren  en al die energie en inspiratie die er van af spat natuurlijk wel mooi meegenomen.

Pitch Your Dream is een initiatief van Brotherwood en wordt mede mogelijk gemaakt door Productiehuis USA, Markant Apeldoorn, Don Bosco Apeldoorn, JIP Apeldoorn, Lijn 5 en het CvJO. Klik op de link alles te lezen over Brotherwood.

Ter inspiratie… Wat als geld even niet telt, wat zouden dan jouw dromen zijn? Een mooi filmpje…!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!