Plaza Patatta bij Nawijn en Polak

Dinsdag 26 oktober 2010

Door Stadsmens

Op 7 november presenteert de Apeldoornse schrijfster Nanda  Roep de omnibus ‘Het geheim van Plaza Patatta’, bij kinderboekwinkel Benjamin, te Apeldoorn. Het is de eerste papieren uitgave van Uitgeverij Nanda, waarmee schrijfster Nanda Roep officieel haar eigen uitgeefster wordt. Tijdens de feestelijke boekpresentatie van 14.00 – 16.00 uur, speelt ‘Theatergroep Smoesjes!’ de Plaza Patatta-voorstelling.

Deze voorstelling is gespeeld door schrijfster Nanda Roep en de Apeldoornse evenementenorganisator Merith van Otterloo, en wordt nu aangepast voortgezet door ‘Theatergroep Smoesjes!’. Inclusief de Plaza Patatta-liedjes van Nanda Roep. Ook stelt Nanda haar nieuwe tekenaar van Plaza Patatta voor aan het kinderpubliek: cabaretier Silvester. Hij maakt hiermee zijn debuut als kinderboekenillustrator.

Als u interesse heeft om deze middag bij te wonen, of informatie wilt voor een artikel of interview, kunt u contact opnemen met Nanda Roep. Bij haar kunt u ook beeldmateriaal opvragen van zowel de schrijfster, de nieuwe tekenaar als ‘Theatergroep Smoesjes!’.  ( foto: Edwin Walvisch)

Voor meer informatieTel: 055-5786989

Mail: Nandaroep@hotmail.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!