Politienieuws: Twee mensen gewond na aanrijding

Dinsdag 6 januari 2015

Door Redactie

Zondagmiddag 4 januari zijn een man en een vrouw gewond geraakt na een botsing op de Europaweg in Apeldoorn. De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt het ongeval.

Een 68-jarige automobiliste uit Almelo kwam uit de richting Apeldoorn en wilde vanaf de Europaweg afslaan naar de oprit van de A1 richting Deventer. Uit de richting Hoenderloo naderde over de Europaweg een auto bestuurd door een 74-jarige man uit Apeldoorn. De vrouw uit Almelo zag de naderende auto bij het afslaan over het hoofd, vermoedelijk door de laagstaande zon, met een botsing tussen beide auto’s tot gevolg.

De 68-jarige vrouw en haar bijrijdster raakten niet gewond en konden zelf uit de auto komen. De 74-jarige man en zijn 71-jarige bijrijdster raakten wel gewond. Getuigen hebben eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. De vrouw kon, nadat haar nek was gestabiliseerd, wel zelfstandig uit de auto komen, de man was niet aanspreekbaar en is uit de auto geknipt door de brandweer. Beiden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Bron Politie.nl | Laatste update: 05-01-2015 | 16:57 | Beelden: NDamstra

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Maandag 10 december 2018

Door Luciano de Graaf

Een fietser is zaterdagochtend iets voor 11.30 gewond geraakt nadat hij werd geschept door een auto op de Prins- Willem Alexanderlaan in Apeldoorn.

De fietser kwam door de botsing op de voorruit van de auto terecht en belandde hard op het asfalt. Een omstander ontfermde zich over het slachtoffer in afwachting van de ambulance. Deze was snel ter plaatse.

Het slachtoffer is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft verklaringen opgenomen van onder andere de bestuurster van de personenauto.

De weg was enige tijd deels afgesloten.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?