Prachtmarkt 2015

Donderdag 3 september 2015

Door Redactie

Zaterdag 12 september van 10.00 uur tot 17.00 uur wordt er op het terrein van de Grote Kerk aan de Loolaan 16 in Apeldoorn een Prachtmarkt gehouden.

Geen nep, maar kwaliteit is het motto van deze dag voor, door en van Apeldoorners.

Een belangrijk deel van de markt bestaat uit kunst uit regio. Wij willen mensen uit Apeldoorn een podium geven waar zij kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Dit gaat van schilderijen tot keramiek, van kettingen tot beelden.

Een andere pijler van deze markt zal bestaan uit informatie op het gebied van duurzaamheid, besparingsmogelijkheden, isolatie, zonnepanelen e.d., Er is informatie van de gemeentelijke diensten, kinderopvang, gezondheid en welzijn en verdere relevante informatie voor de bezoekers. Voor de fijnproevers zijn er diverse streekproducten.

Ook zijn er speelmogelijkheden voor de kinderen en natuurlijk kunt u ook lekker eten of een snacken, met een gezond drankje erbij!

Deze dag valt samen met de open monumentendag en de open orgeldag in de mooie Grote Kerk, waar tevens een grote tentoonstelling is, waar de kunstenares demonstraties  en rondleidingen geeft.

Kortom een prachtig evenement met voor elk wat wils. Info te vinden op de website www.prachtmarkt.nl of mail naar info@prachtmarkt.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!