Programma Afterslag compleet met komst Paceshifters

Woensdag 7 januari 2015, 15

Door Redactie

© Paceshifters

Met de bevestiging van de Nederlandse alternatieve rockband Paceshifters is het programma van mini-festival Afterslag compleet. Op zondag 18 januari presenteert het Apeldoornse podium Gigant voor het vierde jaar Afterslag, waar een handgeplukte selectie bands en artiesten uit het programma van schowcasefestival Eurosonic Noorderslag wordt gepresenteerd. Eerder werden al Acid Baby Jesus, Birds That Change Colour, Emil Landman, Kuenta i Tambu, Polygrains, Sue the Night en The Cool Quest aangekondigd.

Paceshifters
Paceshifters bestormt het huidige muzieklandschap met een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums, scheurende bas en rauwe vocalen. Gruizige Rock, made in Holland, maar geworteld in de Amerikaanse rockvloedgolf van de jaren ‘90. Festivals Groezrock, Pinkpop en Zwarte Cross gingen al overstag en bands als Deep Purple, Triggerfinger en Therapy? konden het niet laten het Noise Rock trio als support-act te vragen.

Afterslag
Afterslag vindt plaats in de popzaal en het café van Gigant aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn. Het programma start om 15:00. Kaarten kosten €15,00 en €13,00 voor Vrienden van Gigant.
Het gehele programma is te vinden op www.gigant.nl. Het tijdschema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ga jij naar Afterslag op 18 januari in Gigant?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!