Regisseur Lucas de Man is op zoek naar jou?

Donderdag 20 november 2014

Door orpheus

In aanloop naar de voorstelling Romeo & Julia van Het Zuidelijk Toneel is regisseur Lucas de Man op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 t/m 35 jaar, die op 27 november  met hem van gedachten willen wisselen over dé 20-ers en 30-ers dillema’s van nu. Wat zijn de drijfveren, angsten en verwachtingen van jouw generatie op het gebied van liefde, carrière, status, vrienden?.

Deze bijeenkomst is voor Lucas onderdeel van een grootschalig landelijk sociaal-maatschappelijk onderzoek naar de generatie 20-ers en 30-ers anno 2014 (overigens ook Lucas’ eigen generatie) én uiteraard is dit onderzoek gekoppeld aan de voorstelling Romeo & Julia die later dit seizoen, op zaterdag 21 maart 2015, te zien is in theater Orpheus. Deelnemers aan deze avond in theater Orpheus in Apeldoorn krijgen hiervoor in ruil een vrijkaart voor de voorstelling Romeo& Julia.

Heb jij zin om aan te sluiten bij Lucas’ Club van 30 in Apeldoorn ? Meld je dan aan via info@orpheus.nl. Wil je liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Dorien Zieleman info@orpheus.nl of Charissa Wirken van Het Zuidelijk Toneel via communicatie@hzt.nl.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!