Roots in the Woods Festival breidt uit met de Dream to Go!-parade

Donderdag 9 oktober 2014

Door Redactie

Spoor van Vernieuwing

Dit jaar vindt de eerste editie plaats van de Dream to Go!-parade tijdens het Roots in the Woods Festival te Apeldoorn. Dream to Go! helpt dromen en bijzondere ideeën van de Veluwe voor de Veluwe waar te maken.

If you can dream it, you can do it. Dream to Go! is de plek waar dromen uitgekristalliseerd worden, waar dromen gedeeld worden met medebezoekers om zo samen deze dromen te verwezenlijken. Op het terrein van Roots in the Woods in het mooie Beekpark in Apeldoorn daagt deze kleine parade je uit weer groot te dromen. Stap in de VIP bus en creëer daar jouw toekomst.

Neem de eerste stap om je dromen waar te maken en blik je voornemen in, zodat je een blijvende herinnering hebt aan je droom. Na de bus kun je door naar het Stadslab waar de beste dromen verder gaan met hun realisatie in het Stadslab leer je direct experimenteren om je verse voornemen om te zetten in een eerste prototype van je droom. Elke grote droom begint tenslotte klein. Op deze experimenteerplek voor dromers vind je mensen van de gemeente, provincie en het bedrijfsleven die jouw droom in versnelling kunnen brengen, die jou op plekken kunnen brengen waar je in je eentje niet zo makkelijk komt en waar je na het festival nog op kan terugvallen in het Stadslab Apeldoorn.

Wil je niet dat je de volgende dag wakker wordt en je droom bent vergeten? Laat dan jouw droom of lijfspreuk in onze tatoeagebar op je lijf tekenen. Zoek je liever eerst nog wat inspiratie om te dromen, probeer dan onze ‘trek-in-iets-nieuws-snacks’ en merk hoe avontuurlijk jij eigenlijk bent. Of kijk wat jouw droom met je doet en kies een bolletje emotie-ijs. Deze droomparade zal jou met nieuwe ogen naar je roots, jouw gedroomde leven laten kijken. Bij ons kan je je dromen laten afstoffen of weer leren dromen als je het verleerd bent.

Dream to go! leert je hier weer te dromen, maar Apeldoorn hoeft daarna niet met lege handen thuis te komen. Tijdens de parade zijn alle voelsprieten gericht op het verzamelen van jullie dromen.

De organisatie van de Dream to Go!-parade is een initiatief van Spoor van Vernieuwing. Het Spoor van Vernieuwing reist rond om een nieuw samenspel tussen overheid, professionals, ondernemers en burgers te bewerkstelligen. Vertrekkend vanuit een droom, brengen zij bezoekers samen om doorbraken te creëren en dromen waar te maken.

De droom parade is open voor iedereen en is open op zaterdag 18 oktober en zondag 19 oktober van 12:00-18:00 uur en vindt plaats in het Beekpark te Apeldoorn Voor meer informatie, kijk op: www.spoorvanvernieuwing.nl of www.stadslabapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!