Roots in the Woods zoekt vrijwilligers

Vrijdag 31 augustus 2012

Door Redactie

Menno Mulder

Vier de herfst in Apeldoorn! Dat is het motto van festival Roots in the Woods dat op 19, 20 en 21 oktober plaatsvindt in het Beekpark Apeldoorn. Voor de opbouw van het leukste festival van de Veluwe is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil jij samen met het altijd gezellige Rootsteam een mooi feest in Apeldoorn neerzetten? Meld je dan nu aan!

Onder de noemer ‘Plankenkoorts’ is er al een kleine groep mensen druk bezig om decorelementen te bouwen voor het festival. Net als de voorgaande edities van Roots in the Woods zal het Beekpark Apeldoorn omgetoverd worden tot een sprookjesachtig fes… Read moretivalbos vol muziek, kunst, theater, culinaire verrassingen en avontuurlijke activiteiten. Om de juiste sfeer neer te zetten, maakt Plankenkoorts van allerlei natuurlijke producten sfeervolle decorelementen.

Heb jij handige handjes en zin om mee te bouwen? In de maanden september en oktober werkt Plankenkoorts op dinsdagavond van 18.30 tot 21.00 uur in een loods op het erf van boer Wolters in Beemte-Broekland. Meld je hiervoor aan bij Guido de Vries via guido@rootsinthewoods.nl of 06 41238068.

Naast de bouw van het decor is de organisatie ook op zoek naar extra hulp op het festivalterrein zelf. Wil jij assisteren bij het opbouwen en afbreken van het festival? Of zie jij jezelf wel in de rol van gastvrouw, artiestenbegeleider of kassamedewerker? Meld je dan aan bij Merith van Otterloo via merith@rootsinthewoods.nl of bel naar 06 52682723.

ApeldoornDirect.nl is mediapartner van het herfst festival Roots in the Woods.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!