Stem op +Punt Orden

Donderdag 14 maart 2013

Door Mark

Pluspunt Orden

Het Oranje Fonds is op zoek naar Kroonappels. Kroonappels zijn de mooiste initiatieven in een buurt die ervoor zorgen dat mensen samen hun buurt leuker maken en elkaar helpen. In Apeldoorn is +Punt Orden in de race voor de titel Kroonappel 2013. Tientallen mensen ontmoeten elkaar daar en vinden zo plezier, steun en hulp. En de buurt wordt er ook nog bruisend van. Het +Punt Orden draait volledig op vrijwilligers en actieve bewoners. “Wij kunnen het zelf wel” zeggen ze. En dat laten ze iedere dag weer zien.

Kroon op het werk
Wat zou het fantastisch zijn als +Punt Orden uit handen van prins Willem Alexander en prinses Maxima een bedrag van € 50.000 ontvangt. Daarmee kunnen nog meer buurtactiviteiten worden georganiseerd. Een kroon op het werk van alle vrijwilligers in +Punt Orden.

Stem mee!
Om te winnen hebben we heel veel stemmen nodig. Stem je ook op +Punt Orden? Vanaf vrijdag 15 maart a.s. kun je het hele weekend stemmen via de speciale Kroonappel website. Dat doe je het beste vanaf je computer thuis, want meerdere stemmen vanaf één (zakelijk) adres tellen helaas niet mee.

De winnaar van de zoektocht naar de Kroonappel 2013 wordt op 18 april a.s. bekend gemaakt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?