Help de bevolking van Oekraïne

Survivaltips in Gigant

Woensdag 31 oktober 2012

Door Redactie

De Mayakalender voorspelt het: op 21 december eindigt de  wereld zoals die nu is…Maar vrees niet, de band Pole Shift Survival Group viert het einde der tijden graag met jou!

Op Zondagmiddag 18 november treedt Pole Shift Survival Group op in het cafe van Gigant Apeldoorn. Met survivaltips, kits en tricks in de vorm van liedjes, geïnspireerd door o.a : de film Magnolia, het album “figure 8” van Elliot Smith en de muzikale filosofie van Neil Finn (Crowded House), maakt Pole Shift Survival Group de apocalyps iets om naar uit te kijken.

Pole Shift Survival Group bracht onlangs haar debuut cd uit, genaamd ‘About the Sun & How the Seasons Change’. De band bestaat naast zanger-gitarist The Frostman, uit (ex)leden van o.a. a balladeer, Keith Caputo en Hooverphonic.

Het motto van de band is: Don’t panic, let’s go bananas…

Aanvang: 16.15 uur
Entree: gratis
www.poleshiftsurvivalgroup.com

Enkele persquotes:
…verwacht sfeervolle popliedjes, met een berustende en luchthartige beschouwing op het naderende einde…valt het leven je zwaar en heb je even geen zelfvertrouwen, dan zijn de uitstekende en goed verzorgde nummers zoals Get New Breasts, Snow on my Windowpane en Everyone is Talking een ware revelatie…(Musicmaker Magazine).

…vanaf opener ‘About The Sun’ heeft de band de zaal bij de kladden om ze pas bij afsluiter ‘Everyone Is Talking’ weer los te laten…(VPRO 3voor12)

…goeie plaat, lekkere liedjes…(Toppop3, Gerard Ekdom)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?