Verkiezing Beste Terras van Apeldoorn 2015

Woensdag 22 april 2015

Door Redactie

Archief Apeldoorn Direct

Wat vind jij het beste terras van Apeldoorn?

Heb jij ook zo genoten van de lentezon de afgelopen week? Het terrasseizoen is dit jaar vroeg gestart. Vandaar dat we de verkiezing “Het Beste Terras van Apeldoorn ″ ook vroeg in het jaar starten en de spanning erin houden gedurende het komende terrasseizoen.

Het is dit jaar alweer het derde jaar dat we de verkiezingen houden. Vorig jaar won De Brugwachter met ruime voorsprong op  Artcafé SamSam en Het Stadscafé, respectievelijk nummer twee en drie. Krijgen we dit jaar een nieuwe winnaar? Of prolongeert De Brugwachter zijn titel?

De top 5 van 2014:

1. De Brugwachter
2. Artcafé SamSam
3. Het Stadscafé
4. Het Nieuws van Apeldoorn
5. Jules Verne

Omdat de Terrasverkiezing inmiddels een traditie is geworden, die we graag in ere houden, willen we ook dit jaar graag weten welk terras door jullie tot ‘Het beste terras van Apeldoorn’ wordt verkozen. In deze eerste ronde kun jij aangeven welk terras in aanmerking komt voor de titel. Dit doe je door een reactie achter te laten op ApeldoornDirect.nl/terras2015 of een e-mail te sturen naar redactie@apeldoorndirect.nl met daarin de naam van het café en waarom jij vindt dat dit terras zo goed is?

Uit de inzendingen van de eerste ronde zullen wij een top-15 samenstellen. In de twee ronde kun jij je stem uitbrengen op 1 van deze 15 terrassen waaruit de uiteindelijk winnaar naar voren zal komen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!