Theater Orpheus op zoek naar amateurtalent voor SHOW Apeldoorn

Zondag 22 mei 2022

Door Redactie

Speciaal voor talentvol Apeldoorn organiseert Theater Orpheus voor de zesde keer SHOW Apeldoorn. SHOW Apeldoorn is een avondvullende show met podium-amateurs die, onder professionele begeleiding, zorgen voor een ware belevenis voor de bezoeker. Deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. Met professionele regie van Kim de Fuijk en muzikale begeleiding van Dookje Engelhard.

Professionele techniek, belichting, decor en grime maken het plaatje compleet. Samen wordt naar een mooie voorstelling toegewerkt op 26 oktober waarin ieders talent, plezier en enthousiasme tot uitdrukking komt! Marij Wools, Programmacoördinator Theater van de Stad: “Fantastisch dat we voor de zesde keer SHOW Apeldoorn mogen maken. Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien op het podium en hoe er in korte tijd een heel hecht team ontstaat.”

Aanmelden

SHOW is voor jong en oud, beginnend en gevorderd talent en alle vormen van podiumkunst. Van dans tot muziek en van toneel tot circusact. Enige voorwaarde is dat deelnemers uit Apeldoorn komen. De voorronde vindt plaats tijdens de Culturele Pleinmarkt op 11 juni van 10.30 tot 12.30 uur in de Altioszaal in Theater Orpheus. Tijdens deze voorronde worden 10  eelnemers geselecteerd door de regisseur en de muzikaal leider van SHOW Apeldoorn. Ook bands worden aangemoedigd auditie te doen! De voorronde voor de bands zal door middel van een video plaatsvinden. Na aanmelden ontvangen zij meer informatie over het aanleveren van de video.

Meedoen aan de voorronde op 11 juni of als band kan door je uiterlijk 3 juni aan te melden via het formulier op www.orpheus.nl/show. Deelnemers worden middels coaching en repetities klaargestoomd voor de opvoering van SHOW Apeldoorn op 26 oktober in Theater Orpheus. Wools vertelt: “Eerdere deelnemers gaven aan dat ze buitengewoon geïnspireerd waren door SHOW. Een groot aantal van hen hebben een mooi vervolg aan hun optreden in Orpheus gegeven door vaker op te treden, anderen te enthousiasmeren en onderling samen te werken.”

SHOW Apeldoorn komt tot stand in samenwerking met Gigant en met behulp van een bijdrage van het VSB fonds en het Partnerpodium van Orpheus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!