Theater Orpheus overhandigt gedoneerde tickets aan de Voedselbank

Maandag 16 januari 2017

Door Redactie

Orpheus

Vaste Orpheus-bezoekers hebben afgelopen periode theatertickets aangeschaft voor stadsgenoten die gebruik moeten maken van de Voedselbank. Orpheus startte deze bijzondere actie in het kader van het BankGiro Loterij Theaterweekend, dat vanaf vrijdag ook in Orpheus plaatsvindt. Orpheus-directeur Meta Neeleman overhandigde maandagmiddag de gedoneerde tickets aan Geert Hoogeboom, vicevoorzitter van de Voedselbank Apeldoorn.

Theater voor iedereen

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari doet Theater Orpheus mee aan de tweede editie van het BankGiro Loterij Theaterweekend. Dit is een landelijk initiatief met als doel zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met theater. Theatertickets zijn tijdens dit weekend erg voordelig en in het theater wordt het tijdens deze dagen extra gezellig gemaakt. De afgelopen maanden konden mensen die bij Orpheus tickets kochten, óók theatertickets aanschaffen voor mensen die zich moeilijk theaterbezoek kunnen veroorloven. Het gaat om tickets die geldig zijn voor de voorstellingen tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend. De komende dagen worden de gedoneerde tickets door de Voedselbank verstrekt.

Programma BankGiro Loterij Theaterweekend

Vrijdagavond is bestemd voor de muziekliefhebber. Die kan kiezen uit The Soul of Spanish Harlem, een prachtig soulconcert met o.a. Shirma Rouse, en Zapp4 goes Nirvana, een heel bijzondere vertolking van de muziek van Nirvana door een strijkkwartet. Extra deze avond: de Orpheus DateNight, gratis toegankelijk voor singles die naar één van de voorstellingen gaan.

Op zaterdag is het overkoepelende thema cabaret met de jongens van Herman in een bakje Geitenkwark of Jochen Otten. Tickets voor de vrijdag- of zaterdagavond kosten slechts € 10.

De zondag is echt een familiedag met de leukste voorstellingen voor de kleinste bezoekers: Boer Boris (3+) om 11:00 en 14:00 uur en Iep! (7+) om 14:00 uur. Tickets voor deze voorstellingen kosten slechts € 7,50. De hele dag door is Kinderopvang Snoopy aanwezig met leuke activiteiten én versier je je eigen cupcake die wordt afgebakken in de foyer.

Kaartverkoop

Kijk voor meer informatie over het programma komend weekend en online kaartverkoop op orpheus.nl of bel 055 527 03 00 (dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!