Theater Orpheus trakteert op gratis theaterkaarten

Zaterdag 7 maart 2015

Door Redactie

Theater Orpheus bestaat 50 jaar. Iedere Apeldoorner die in 2015, net als het Apeldoornse theater, de leeftijd van 50 jaar bereikt, mag gratis naar het swingende Magic of Motown, op donderdag 12 maart in Theater Orpheus. Kijk voor meer informatie over de verjaardag van Orpheus op: www.orpheus.nl/50jaar

Magic of Motown
Stilzitten bij deze swingende show is haast onmogelijk. Daarom worden de stoelen uit de Rabobankzaal gehaald en maken we er een staconcert van. Alle grote hits komen voorbij: Stop in the Name of Love, I Heard it Through the Grapevine, I’m Coming Out, Blame it on the Boogie, en ga zo maar door.

Orpheus trakteert
Voor iedere Apeldoorner* die in 2015 ook de leeftijd van 50 jaar bereikt, ligt een vrijkaartje klaar aan de kassa van Orpheus. Op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur kan deze, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, worden afgehaald. Uiteraard kunnen er extra kaarten worden bijgeboekt voor familie of vrienden.

* Let op: er is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, op = op. Actie is geldig op vertoon van een geldig legitimatiebewijs afgegeven door de gemeente Apeldoorn.

Kaartverkoop
De Magic of Motown is op donderdag 12 maart te zien in Orpheus. Kaarten zijn vanaf € 26,50 verkrijgbaar via www.orpheus.nl of de theaterkassa. De theaterkassa is geopend op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en is dagelijks telefonisch bereikbaar via 055-527 03 00.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!