Theatervoorstelling: Pleinvrees

Zaterdag 23 mei 2015

Door Redactie

Interactieve theatervoorstelling die je aan het denken zet!
Deze theatervoorstelling is speciaal ontwikkeld voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar door Theatergroep D³ISK in samenwerking met  DenkTank Breed. De voorstelling wordt gespeeld door acteurs van theatergroep D³ISK die de jongeren zullen uitdagen mee te denken en spelen.

De voorstelling is zaterdag 30 mei te zien in Het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. In de pauze is er voor iedereen een consumptie. Kaartjes kosten € 2,-  en zijn te reserveren door een mail te sturen naar denktankbreed@gmail.com of door te bellen of appen naar 06 380 12 505

Over de voorstelling
Claire en Anna zijn nieuw in de buurt en zitten allebei in een heftige periode. Claires ouders zijn voor een half jaar naar Australië en Anna’s broertje is onlangs overleden. Gelukkig worden ze goed opgevangen door Judith en Connie die hen wegwijs maken in de buurt. Maar dan gebeuren er vreemde dingen op het plein in de buurt. Claire en Anna worden ingewijd in een club en gedwongen te kiezen voor één kant. Maar willen ze dat eigenlijk wel? Deze voorstelling gaat over lef, vriendschap en keuzes maken. Samen met de theatergroep ga je op zoek naar hoe jij vindt dat dit theaterstuk moet aflopen. Echt mee-doe-theater dus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Kunst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!