Theaterweekend in Orpheus: Programma bekend

Maandag 26 december 2016

Door Redactie

Theater Orpheus biedt in het theaterweekend op 20, 21 en 22 januari een gevarieerd en verrassend programma voor jong en oud. Het programma was nog geheim maar is nu bekend!  Orpheus heeft The Soul of Spanish Harlem en Zapp4 goes Nirvana voor de muziekliefhebbers. Cabarettoppers Herman in een bakje Geitenkwark en Jochen Otten  en voor de kinderen Boer Boris (3+) en Iep (7+). Dit weekend geldt een speciaal Theaterweekend tarief van slechts € 10,- per ticket en € 7,50 voor kindervoorstellingen.

Muziekavond en DateNight

Vrijdagavond is voor de liefhebbers van muziek een avond om niet te missen. De soul liefhebbers genieten van kokende salsa, Latin jazz, mambo en boogaloo met de ladies van The Soul of Spanish Harlem. Liefhebbers van Rock én Klassieke muziek laten zich meevoeren met de stevige rockgeluiden van Nirvana. De mannen van Zapp4 grooven en punken als vanouds.

Speciaal voor de single theaterbezoekers tussen de 29 en 49 jaar houdt Orpheus op vrijdagavond ook een DateNight. Na het bestellen van tickets voor één van de muzikale voorstellingen kan men zich via de website aanmelden voor een gezellige, ongedwongen DateNight. De avond is inclusief een rondleiding achter de schermen (dan is het ijs maar vast gebroken), koffie/thee en een gezellige borrel.

Open huis en Cabaret
Zaterdag zet Orpheus vanaf 12:00 uur voor iedereen haar deuren open! ‘s Middags is men welkom om een kijkje achter de schermen te nemen of onder het genot van muziek een kopje koffie te drinken in de foyer. In de avond is het tijd voor cabaret! Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck: Herman in een bakje Geitenkwark ‘2’.  In de andere zaal deelt Jochen Otten zijn lachwekkende frustraties met zijn voorstelling over de schoonheid van samen oud worden. ‘Koloniseer een stoel’ voordat het te laat is.

 

Familiedag
Op zondag staan van 11:00 tot 17:00 uur de deuren open voor gezinnen met kinderen. Met kinderboekenheld Boer Boris maken de kleintjes op humoristische, muzikale en beeldende wijze kennis met theater (11:00 uur en 14:00 uur). De iets grotere kinderen en hun ouders kunnen genieten van Iep! Een prachtige familievoorstelling over een meisje in de vorm van een vogel (14:00 uur). Met deze voorstellingen én een leuke muzikale en theatrale omlijsting in de foyer wordt dit een feestelijke dag voor jong en oud.

Kaartverkoop
Het Theaterweekend is van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari bij Theater Orpheus. Tickets zijn € 10,- en €7,50. Tickets zijn verkrijgbaar via orpheus.nl/theaterweekend of de theaterkassa van Orpheus. Dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar via 055 527 03 00.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!