Tim Akkerman sings ‘The Boss’

Maandag 14 mei 2018

Door Ernst van Rossum

Tijdens Record Store Day, enkele weken geleden, was hij nog te bewonderen bij KeyMusic aan de Asselsestraat, zaterdagavond 12 mei was Tim Akkerman met volledige begeleidingsband aanwezig in de popzaal van Gigant. En met succes.

Tim Akkerman bracht een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in ‘Tim Akkerman sings The Boss’. Tim is al zijn hele leven fan van Springsteen, sterker nog, songs als The River en Badlands stonden volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling. Altijd al heeft Tim het werk van zijn grote inspirator live willen brengen, en met deze tour wordt die droom werkelijkheid.

Vanzelfsprekend trad Tim Akkerman op met een volledige band, speelde alle monumentale nummers van The Boss, maar ook de intiemere songs kwamen langs. Het was werkelijk een waar spektakel en het publiek genoot zichtbaar en zongen regelmatig mee met diverse songs. Hij opende met stevige nummers maar wisselde deze af met rustig werk van ‘The Boss’ om de avond te eindigen met Born in the USA. Al met al weer een geslaagde muziekavond.

Zaterdag 12 mei , Podium Gigant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!