Touwtrekken met UNICEF op Roots in the Woods

Vrijdag 7 september 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct

UNICEF Apeldoorn zoekt schoolteams die hun spierballen willen laten zien voor het goede doel tijdens het Roots in the Woods festival dat op 19, 20 en 21 oktober plaatsvindt in het Beekpark Apeldoorn.

In een touwtrekwedstrijd zullen scholen op zaterdag 20 oktober strijden om de titel ‘Sterkste School van Apeldoorn.’ Lindy Brouwer, UNICEF vrijwilliger: “Wij willen hiermee laten zien dat Apeldoorn zich sterk maakt voor de rechten van kinderen overal op de wereld.”

Alle scholen kunnen teams inschrijven. Brouwer: “Om de wedstrijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, kunnen scholen zich inschrijven voor 3 categorieën: onderbouw, bovenbouw en leerkrachten/ouders”. Naast de schoolteams kunnen buurtteams, verenigingsteams en vriendenteams zich ook inschrijven. “Zij strijden dan natuurlijk niet om de titel ‘Sterkste School van Apeldoorn, maar maken wel kans op mooie prijzen”, benadrukt Brouwer.

Deelname kost € 10,- per team van maximaal 8 personen, ter plaatse te voldoen. Dit geld komt ten goede aan de programma’s van UNICEF. De touwtrekwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 20 oktober van 14.00 tot 17.00 uur.

Wilt u meedoen? Geef uw (school)team dan voor 31 september op via apeldoorn4UNICEF@gmail.com. Na opgave ontvangt u meer informatie over het wedstrijdschema en de tijden.

ApeldoornDirect.nl is mediapartner van het herfst festival Roots in the Woods.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!