Help de bevolking van Oekraïne

[VIDEO] Apeldoornse Emile Jansen te zien in serie ‘Keizersvrouwen’

Maandag 11 november 2019

Door Redactie

Het zijn drukke tijden voor de Apeldoornse acteur Emile Jansen. Gisteravond, zondag 10 november, was de tv-première van de nieuwe serie ‘Keizersvrouwen’, waarin hij de rol van Jacob speelt. Daarnaast is de acteur binnenkort ook nog in andere rollen op tv te zien.

De serie Keizersvrouwen wordt geregisseerd door Ben Sombogaart, bekend van onder meer Brideflight en De Storm. Emile Jansen speelt ‘Jacob’, die het zijn tegenspeelster Xandra (gespeeld door Karina Smulders) in de eerste aflevering gisteren gelijk knap lastig maakte. De serie is te zien op NPO3 op zondag om 20.15 uur.

Emile Jansen was voorheen veelvuldig te zien in GTST, waarin hij jarenlang rechercheur Huibert Rem vertolkte. Daarnaast speelde hij in Oorlogswinter en verscheen hij ook in tal van Britse speelfilms naast onder meer Danny Dyer en David O’Hara. Behalve in Keizersvrouwen is Emile Jansen binnenkort ook nog te zien in de korte film Khata (NPO3 22 november 21.30) en in de nieuwe Nederlandse serie Bad Influencers waarin hij Frits zal vertolken. Bad Influencers (vrijdag 2 december om 15.00 op NPO3LAB en op NPO3YouTube) wordt geproduceerd door NLFilm.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?