[video] Opening Skatepark Real-x

Maandag 19 januari 2015

Door Redactie

Op zaterdag 17 januari heeft skatepark Real-x zijn deuren opnieuw geopend. Wethouder Olaf Prinsen opende het skatepark onder toeziend oog van enkele honderden belangstellenden.

Real-x was de afgelopen jaren gevestigd op een aantal tijdelijke locaties. Zo begon het Skatepark ooit in de oude Sparta-fabriek aan de Prins Willem Alexanderlaan, verhuisde het daarna naar het oude pand van Plieger aan de Prinses Beatrixlaan. Het voormalige Formido-pand aan de Sleutelbloemstraat was de derde locatie. Met hulp van de gemeenteraad komt er nu een eind aan al die verhuizing. De vestiging op het Zwitsal terrein is van langere duur.

Onder de honderden belangstellenden die aanwezig waren bij de opening was ook Flatspot magazine aanwezig. Zij maakte de bovenstaande video.

 


Update: Naast de mannen van Flatspot Magazine waren ook de mannen van iboardcast.com aanwezig tijdens de opening. Zij maakten onderstaande video

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Donderdag 30 april 2015

Door Redactie

Op zondag 24 mei 2015 wordt in Real-X indoor skatepark & shop de voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Skateboarden Junioren gehouden. Skaters tot en met 16 jaar kunnen zich tijdens deze wedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn van Etnies, tevens kwalificeren voor de finale van het NK op 5 & 6 september in skatepark Pier 15 in Breda. Deelnemers aan de voorronde in Real-X kunnen zich tot 14.00 uur op 24 mei inschrijven in de kantine van Real-X dat is gevestigd in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 148 op het Zwitsalterrein Noord, gebouw 54, entree 5 euro.

Nieuw is dit jaar dat de deelnemers zich vooraf kunnen kwalificeren voor de finaledag op 6 september, als ze bij de top 3 van één van voorronde wedstrijden eindigen, zoals die in Real-X. Deelnemers moeten wel de Nederlandse nationaliteit hebben en mogen op 6 september 2015 niet ouder zijn dan 16 jaar.

Skateboarder Lex van der Does eindigde in 2014 als Nederlands Kampioen Junior Skateboarder. Dit jaar is er weer een nieuw kans voor de jeugd tot en met 16 jaar om deze titel binnen te slepen.

De definitieve kwalificatiewinnaars worden in de dagen na de voorronde wedstrijden bekend gemaakt op www.flatspot.nl/NKJR en op de Facebookpagina van het NK Junioren. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Real-x Skatepark.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?