Vierde editie CODA Open draait om mode

Dinsdag 30 november 2010

Door CODA

Apeldoorn heeft verstand van mode en dat wordt bewezen tijdens de vierde editie van CODA Open op 7 december in de museumzaal van CODA vanaf 20:00 uur. De organisatie pakt groots uit, zo wordt de avond afgesloten met een spectaculaire modeshow!
Tijdens het programma à la de Wereld Draait Door geven verschillende mode-experts aan tafel hun visie op mode. Presentatrice Barbara Lemstra ontvangt aan haar gesprekstafel gasten die actief zijn in de Apeldoornse modewereld. Een modeshow op de catwalk, make-over voor jong en oud, mode met een missie, ludieke acties en goede muzikale ondersteuning staan garant voor een boeiend programma.

Voorafgaand aan dit modespektakel ging de organisatie de straat op met mode-expert Gea Eleveld waarbij twee mannen en twee vrouwen een volledige make-over kregen, compleet met haar en visagie. Ook dook de organisatie met fashion creator Judi Wammes de kast in bij een aantal ouderen waarbij hun kleding een restyling kreeg waarbij de schaar niet geschuwd werd. Dit leidde tot verassende combinaties!  Resultaten zijn op de catwalk te zien tijdens de spectaculaire modeshow.
Ter gelegenheid van deze Modespecial roept de organisatie Apeldoorners op: kom met je eigen creatie, kleding, modeaccessoire, tas of sieraad naar CODA Open.
Tijdens deze CODA Open wordt de verkiezing van de beste amuse van Apeldoorn vervolgd. Erna en Frank Henneberke van Life’s Delicious gaan dit keer de uitdaging aan en laten alle bezoekers proeven van hun creatie.

Het programma begint om 20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 en de avond wordt afgesloten met een gezellige borrel. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom en toegang is gratis.
Foto: Medea Huisman

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!