Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Donderdag 30 april 2015

Door Redactie


Zaterdag 2 mei: Opening Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte
Zaterdag 2 mei opent het Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte voor het eerst haar deuren. De openingstentoonstelling heet ‘OPEN’. In deze tentoonstelling word je meegenomen langs verschillende zalen met elk hun eigen karakteristieke uitstraling: industrieel, oud, modern. Je maakt kennis met de oorsprong van het museum. Je leert zowel het werk van oude meesters kennen als van hedendaagse kunstenaars.

 

 


Zaterdag 2 mei: De Markt

Het gezelligste plekje op zaterdag de Markt! Lekker je boodschappen doen op de markt in plaats van die saaie supermarkt. Gezellig met de hele familie lunchen bij Daan’s Koffie en Broodjes. En nadat alle boodschappen binnen zijn nog even de stad door lopen. Een leuk en zinvol uitje!

 

 


Zaterdagnacht 2 mei: Caterplein

Nadat het drukke Koningsweekend erop zit, is het Caterplein weer helemaal klaar voor een nieuw weekend! Alle kroegen zijn weer open en alle biertabs zijn weer bijgevuld. Na een hele week weer werken en school is het heerlijk om even los te gaan en lol te hebben met je vrienden. Ik zeg zaterdagnacht Caterplein!

 

 

Nog t/m zondag 3 mei: Circus Freiwald in Apeldoorn
Van do 23 april t/m zo 3 mei geeft Circus Freiwald diverse voorstellingen aan de Kuipersdijk in Apeldoorn! Ieder jaar verzorgt het circus een nieuwe voorstelling, waarbij het thema dit jaar is Buba, 35 jaar gelukkig in ’t circus. Buba is de olifantendame van het circus en staat dit jaar extra in het zonnetje. Een groot spektakel voor jong en oud. Zeker leuk om dit weekend nog even naar toe te gaan!

 

 

Zondag 3 mei: Koopzondag in Apeldoorn
Lekker shoppen? De koopzondagen zijn hiervoor een uitstekende gelegenheid. De winkels zijn open en het is extra gezellig in de binnenstad. Er is voor ieder wat wils: van het brede aanbod in de Hoofdstraat tot het exclusievere aanbod in de Korenstraat. Vanzelfsprekend onthaalt de horeca je gastvrij met een kop koffie, lekkere lunch of gezellig drankje na het winkelen. De winkels zijn op koopzondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Kunst Museum

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!