Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Vrijdag 15 mei 2015

Door Redactie

Het is bijna weekend! Weet jij al wat je met je vrije dagen gaat doen? Nog geen idee? Dan heb ik 5 leuke tips voor je dit weekend!

Zaterdag 16 mei: ‘K Leef Run – Voorjaarsrun met een missie

Zaterdag 16 mei worden in Apeldoorn de hardloopschoenen aangedaan voor de ‘K Leef Run 2015. De start zal plaatsvinden bij Paleis het Loo, daarna gaan de 5 en 10 km door het mooie paleispark. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de verschillende afstanden. De volledige opbrengst gaat naar stichting ‘K Leef, dat zich inzet voor kankerpatiënten en hun naasten.

 

Zaterdag 16 mei: De Markt

Het gezelligste plekje op zaterdag de Markt! Lekker je boodschappen doen op de markt in plaats van die saaie supermarkt. Gezellig met de hele familie lunchen bij Daan’s Koffie en Broodjes. En nadat alle boodschappen binnen zijn nog even de stad door lopen. Een leuk en zinvol uitje!

 

 

 

 

Zaterdagnacht 16 mei: Caterplein

Nadat het drukke Koningsweekend erop zit, is het Caterplein weer helemaal klaar voor een nieuw weekend! Alle kroegen zijn weer open en alle biertabs zijn weer bijgevuld. Na een hele week weer werken en school is het heerlijk om even los te gaan en lol te hebben met je vrienden. Ik zeg zaterdagnacht Caterplein!

 

 

 

Zaterdag 16 en zondag 17 mei: Open Atelierroute

Tijdens de Atelierroute 2015 houden Apeldoornse kunstenaars een open atelier. Op zaterdag 16 en zondag 17 mei is het weer eindelijk zo ver! De deelnemende ateliers zijn op deze dagen vrij te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Zo kun je zien hoe zij te werk gaan. In de Weekendgalerie is een overzichtstentoonstelling te zien van deelnemende kunstenaars en is al te zien vanaf 9 mei.

 

Zondag 17 mei: Apeldoornse Kaartleesrally

Op zondag 17 mei vindt de Apeldoornse Kaartleesrally plaats. Je rijdt een 2 uur durende kaartleesrit door de prachtige omgeving in het buitengebied van Apeldoorn. Start vanaf 14.00 uur vanaf Salon 1813 en tussen 16.00 en 17.00 uur ben je weer terug. Je mag meedoen met wat voor auto je maar wilt. Deelnemen aan de rally kost slechts 30 euro per equipe, contant af te rekenen bij de inschrijftafel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!