Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Donderdag 11 juni 2015

Door Redactie

Fijn het is weer bijna weekend! Ga je het hele weekend in bed liggen of ga je wat leuks doen? Wij van Apeldoorn Direct geven je tips over wat je kan doen! Lees ze hieronder.

 

Hele weekend: Culturele Pleinmarkt rondom Orpheus

De Culturele Pleinmarkt bestaat al meer dan 45 jaar! En is daardoor een belangrijke traditionele manifestatie in een grote regio. Op vrijdagavond 12 juni is de start en hij eindigt op zondagmiddag 14. Gratis toegang!

 
 
 
 

Hele weekend: Vier Julia’s Verjaardag bij de Julianatoren!

Zaterdag 13 en zondag 14 juni viert Julia de Muis, het vriendinnetje van Jul de Muis, haar verjaardag en het wordt één groot feestweekend in de Julianatoren. Speciaal voor deze twee dagen presenteren Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin dagelijks 2 keer een feestelijke verjaardagsshow met de jarige Julia en haar vriendje Jul in de hoofdrol!

 
 
 

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni: Braderie Hart van Zuid

Winkelcentrum Hart van Zuid pakt lang uit met een meerdaagse kleine kermis, kleedjesmarkt en verschillende optredens. Zo staat Los del Sol op het programma met een Spaans repetoire maar ook is er een Jukebox act en een clown. Gratis toegang.

 
 
 

Zaterdag 13 juni: Feestelijke opening nieuw stadspark Havenpark

Op zaterdag 13 juni wordt het Havenpark van Apeldoorn officieel geopend. Het park, gelegen tussen het pand Tot2021 en het kanaal, biedt Apeldoorners een nieuwe plek voor sporten, natuurlijk spelen, evenementen en verschillende moestuinen. En bij een opening, hoort ook een leuk openingsfeest!

 
 
 

Zondag 14 juni: Internationale Marktmanifestatie World Proef in Oranjepark

Een gezellige markt in het Oranjepark waarbij diverse marktlieden uit verschillende landen zoals Duitsland, Polen en België hun waar presenteren. In 2014 begon het evenement nog onder de naam Proef Europa maar dit jaar is dit veranderd naar World Proef omdat er ook o.a. streekproducten uit China zullen worden aangeboden. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom, gratis toegang.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!