Nachtpremière Total Recall in JT bioscoop

Woensdag 8 augustus 2012

Door Redactie

Op donderdag gaat de film Total Recall in première. En wel om middennacht. Precies 00.01 uur (op de nacht van woensdag op donderdag) als de bioscopen toestemming hebben om de film te lanceren, zal JT Apeldoorn Total Recall in première laten gaan.

De film

Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven, ook al heeft hij een prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Herinneringen aan het leven als superspion is net wat hij nodig heeft. Maar als er wat mis gaat met deze methodiek, wordt Quaid een opgejaagd man.

Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebelvechter (Jessica Biel) om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot.

Remake Total Recall

De 2012 film van Total Recall is niet een gehele remake van de eerder uitgebrachte film in 1990. De hoofdrolspeler van 1990 Arnold Schwarzenegger is in de 2012-versie vervangen door de Ierse acteur Colin Farrell (Phone Booth, Miami Vice, Alexander). Ook veranderde de 2012-versie van director. De Nederlander Paul Verhoeven werd vervangen door Len Wisemen (maker van de Underworld-films). Bronnen vermelden dat de remake eigenlijk niet echt een remake is. Fans van het origineel krijgen een pittige variant voor de kiezen.

Kaarten voor de première

Kaarten voor de nachtvoorstelling kan je HIER bestellen.

Bekijk hier de trailer:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!