Win vrijkaarten voor Drakenboot The Party

Vrijdag 13 juni 2014

Door Redactie

Drakenboot Festival

Hoe win ik kaarten?

Op zaterdagavond 28 juni is het tijd voor de “Drakenboot the party“.  Apeldoorn Direct mag hiervoor 5x twee vrijkaarten weggeven.

Jij kan vrijkaarten winnen door hieronder aan te geven welke spelers van het Nederlands elftal op woensdagavond 18 juni een gele kaart krijgen tijdens de wedstrijd Australië – Nederland. De  vijf winnaars worden de volgende ochtend bekend gemaakt.

De kans bestaat dat er geen vijf mensen zijn die het goed hebben of dat iedereen het goed heeft in dat geval verloten we de kaartjes onder de deelnemers of de juiste antwoorden.

 

Drakenboot The Party

Na de drakenbootraces is op zaterdagavond de jaarlijkse Drakenbootparty. Bezoekers en teams komen samen na een dag vol sportieve inspanningen bij het jubileumfeest met muziek. Om 18.00 uur wordt eerst de WK-wedstrijd uitgezonden, live op groot scherm, zou het Nederlands elftal spelen…?? Daarna verandert het hoofdterrein in een grote dansvloer voor de Memphis Maniacs en 90’s now.

Memphis Maniacs

Zaterdag live on stage; de Memphis Maniacs. Een live band die klinkt als een dj. Met muzikaal knip- en plakwerk en onverwachte combinaties van hits en (s)mash-ups. Rock&Roll met een dansvloer!

90’s now!

Na de Memphis Maniacs nemen we een trip down memorylane met DJ Gary Global en zijn hitsystem. Ze schudden, mixen, stampen en roeren dwars door alle stijlen uit de jaren negentig: dance, rock, pop, hiphop, R&B. Ook het 90’s videoarchief blijft maar groeien, deze 90’s show is gevuld met corny clipjes, crappy commercials, filmshots en foute tv-series.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!