Word ook blogger!

Donderdag 23 augustus 2012

Door Redactie

Dagelijks zorgt de redactie samen met een trouwe groep bloggers en fotografen voor leuke, sympathieke, ironische en informatieve blogs. Blogs die vaak geïnspireerd worden door het nieuws of actualiteiten die spelen in en rondom Apeldoorn.

Apeldoorn Direct is altijd op zoek naar meer bloggers. Bloggers uit Apeldoorn met een mening over bijvoorbeeld zakelijk en ondernemend Apeldoorn. Die een mening hebben over onderwerpen als de huizenmarkt, grondzaken, zzp-ers, winkeliers, infrastructuur enz.

Ook zoeken we bloggers in de sportieve hoek van Apeldoorn. Met o.a. AGOVV, Dynamo, Alterno, TC De Manege, AV’34 hebben we clubs die op landelijk niveau hun sporten beoefenen. Op lokaal niveau ontbreken de verhalen echter nog op Apeldoorn Direct. Wij hebben die verhalen er graag bij.

Ben jij nog wat jonger en vind je juist dat het nieuws voor jongeren nog teveel ontbreekt op dé grootste Apeldoornse portal, meld je je dan eveneens aan. Apeldoorn Direct heeft een jongerenredactie, maar kan nog altijd versterking gebruiken.

En natuurlijk blijven we altijd op zoek naar bloggers met een kritische of trotse mening over Apeldoorn, Apeldoorners en alles wat zich in en rondom Apeldoorn afspeelt.

Waarom bloggen?

Bloggen is leuk. Een blog is vaak een mening. Jouw mening. En wellicht wel van meer Apeldoorners. Een mening is niet altijd waarheid, maar kan in een positieve discussie wel leiden tot nieuwe inzichten en inspiratie. Inspiratievol dus. Anderen middels een blog inspireren, ook dat is bloggen. Bloggen is niet zo ingewikkeld. Het is vaak schrijven wat je denkt over een onderwerp dat ons allen bindt, nl. Apeldoorn. Bloggen is vaak ook makkelijk omdat je schrijft vanuit je eigen gedachten. Met de hart op de tong, maar gezegd in een blog. Een blog hoeft niet te voldoen aan journalistieke eisen, het is per slot van rekening een mening, een idee, een inspiratie. En dat allemaal van jou!

Wil je weten hoe de rest van Apeldoorner daar over denkt? Word blogger van Apeldoorn Direct!
Blogger worden kan via deze link. Heb je vragen, mail ons gerust: redactie@apeldoorndirect.nl

Bloggen voor bedrijven? Lees meer hierover op deze pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!