Workshop Topchoreograaf in Apeldoorn

Dinsdag 2 februari 2010

Door ron@streetchampz.nl

Dansschool Streetchampz aan de Molenmakershoek geeft niet alleen danslessen. Zij zijn ook in staat voor onze stad toppers op het gebied van hiphopdansen naar Apeldoorn te halen.
Zaterdag 13 februari aanstaande geeft van 1 tot half 3 JDmcElroy een workshop! Speciaal voor deze regio heeft Streetchampz deze danser/choreograaf geboekt.
JDmcElroy heeft gedanst voor Chris Brown, Rihanna, Omarion en de Black Eyed Peas. Daarnaast was hij ook danser in de film Honey, the fast en the furious III en heeft hij als choreograaf meegewerkt aan So you think you can dance in Amerika.
En hij komt rechtstreeks uit Amerika naar ons toe! Uniek in Apeldoorn
Dus als je altijd al een keer les hebt willen krijgen van iemand die aan de top van het dansen in Amerika staat: Nu is je kans. Kom op 13 februari om 1uur meedoen aan de grandioze workshop van JDmcElroy en schrijf je in door een mail te sturen naar apeldoorn@streetchampz.nl
De kosten zijn €20. Leden van Streetchampz krijgen €5 korting.
Je ziet, Streetchampz blijft zich richten op jongeren die recreatief hiphop willen dansen. Die iets willen creeren maar vooral ook lekker een uurtje willen bewegen. Want wat ons betreft is dansen het nieuwe bewegen.Wij zorgen ook nu weer voor het sfeertje van so you think u can dance, maar dan gewoon op Apeldoorns niveau.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!