Zomeravond picknickconcert 3 juli

Donderdag 25 juni 2015

Door Redactie

3 juli Zomeravond picknickconcert park Zuidbroek
Het park in de nieuwe wijk Zuidbroek (Apeldoorn Noord) is op 3 juli het decor voor een buurtevenement voor het hele gezin. Strijk neer met een picknickmandje in de fleurige, gezellige openlucht eetkamer. Jong en oud kunnen genieten van een licht klassiek concert en vele andere activiteiten, waaronder een spectaculaire roofvogelshow en een interactieve circusworkshop van Cirque Magnifique. De toegang is helemaal gratis!

Leuke shows tijdens de picknick
Op vrijdagavond 3 juli organiseert Stichting Vrienden van park Zuidbroek een picknickconcert voor het hele gezin. Vanaf 17.30 uur heet draaiorgelmuziek picknickgasten welkom om zich op het evenemententerrein te installeren op hun picknickkleedje of eigen campingstoeltjes. Op het veld staan ook biertafels of strobalen waar je zo kunt aanschuiven. Tijdens de picknick is er een afwisselend programma speciaal ook gericht op kinderen. De schoolkinderen van de Diamant zingen begeleid door het orkest van jong DAP hun schoollied. Cirque Magnifique onderhoudt jong en oud met een interactieve circusworkshop. Ook een spectaculaire roofvogelshow maakt deel uit van voorprogramma.

Heerlijke BBQ
Het is natuurlijk leuk om je eigen picknick mee te nemen, maar als je geen romplomp thuis wilt, geniet je van onze heerlijke BBQgerechten. Dat kan natuurlijk ook als aanvulling op je picknickmandje. Het verdient aanbeveling om de BBQ, die verzorgt wordt door Brasserie Briljant, wel vooraf te bestellen. Op www.parkzuidbroek.nl  staan de mogelijkheden en een bestelformulier.

Vriendenbord
Als vrijwilligersorganisatie kan de Stichting Vrienden van Park Zuidbroek niet zonder vrienden. Rond 19.00 zal wethouder Paul Blokhuis, aangemoedigd door the City of Apeldoorn Pipes and Drums het Vriendenbord onthullen. Naast personen zijn er inmiddels zo’n 50 bedrijven, instellingen en organisaties die de Stichting, haar activiteiten en evenementen ondersteunen en mede mogelijk maken. Het Vriendenbord is een blijk van dank voor die ondersteuning.

Slotconcert
De avond wordt in stijl afgesloten met een licht klassiek concert door Harmonieorkest Prinses Juliana uit Beekbergen o.l.v. de heer René Bos. Zij spelen een vrolijke en herkenbaar repertoire. In de “open air eetkamer” is het minder formeel dan in een echte concertzaal. Genieten van de muziek is belangrijker dan muisstil zitten luisteren.

Programma Zomeravond picknickconcert 3 juli:
– 16.30 – 17.30 uur Street Parade jong DAP door Zuidbroek; eindigend op concertterrein.
– 17.30 – 18.30 uur Inloop bezoekers. Gezellige draaiorgelmuziek.
– 17.45 Muziekshow jong DAP. Leerlingen basisschool Diamant zingen Schoollied.
– 18.00 uur BBQ Brasserie Briljant open.
– 18.15 uur Cirque Magnifique
– 19.00 uur Onthulling Vriendenbord door wethouder Paul Blokhuis. m.m.v. City of Apeldoorn Pipes and  Drums
– 19.15 uur Spectaculaire Roofvogelshow
– 20.00 uur Concert door Harmonie Orkest Prinses Juliana uit Beekbergen o.l.v. R.H.J. Bos.
– 21.00 uur Einde programma

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!