Zon, terrasjes en weekend in Apeldoorn

Donderdag 22 maart 2012

Door Redactie

Menno Mulder

Het weekend wordt perfecte lenteweer. Er op uit dus. En zoals je gewend bent, hier weer even wat tips en troeven. Voor de gehele agenda voor dit weekend kunt u trouwens HIER meer vinden.

VRIJDAG
Vrijdag houdt JT Apeldoorn een speciale voorstelling van de film Quiz. Om 19.00 uur zal deze film beginnen en na alle spanning en sensatie, gaat het nog even door. Een deel van de cast en de crew van deze film zal namelijk zijn opwachting maken, waaronder Dick Maas zelf. Maas is ook bekend van kaskrakers als Flodder en Sint. Er zijn voor deze speciale voorstelling nog GRATIS kaarten te winnen. Kijk HIER voor de actie.

Houd je van muziek, steek dan over. In het Bluescafé heeft eigenaar Jan voor deze avond de jazzgroep Blue Voice weten te strikken. Integenstelling tot de naam, komt er geen voice aan te pas. De band speelt puur instrumentale nummers.

ZATERDAG
Zaterdag organiseren de NVM Makelaars i.s.m. Stichting Starter en de gemeente Apeldoorn de Starterdag. Tussen 10.00 en 13.00 uur kan je in het stadhuis terecht voor meer informatie over de aankoop van een huis. Sta je op het punt je eerste huis te kopen, ga dan zeker even langs. Heb je meer met modelauto’s, zorg dan dat je je in de vroege ochtend meld in Wijkcentrum Orca in Orden. Liefhebbers van Dinky, Matchbox, Burago, Tekno en andere merken komen hier zeker aan hun trekken.

In de avond wordt Apeldoorn opgeleukt met de aanwezigheid van de leukste cabatier van Nederland (op onze eigen Sylvester na natuurlijk) Najib Amhali. Hij staat hier dan inmiddels al een hele week met zijn voorstelling “Alles Komt Goed.” The Early Mac Band brengt een bezoek aan het Bluescafé. Verder ben je zaterdag sterk afhankelijk van het Caterplein, Leienplein en de Kapelstraat wat betreft vertier. Maar geen nood: de terrassen staan klaar.

ZONDAG
Zondag wordt er in Orpheus het Theatercafé van de vrienden van Orpheus georganiseerd. Oud-burgemeester De Graaf zal dan vertellen hoe het hem momenteel afgaat als voorzitter van de Eerste Kamer in Den Haag. Wil je meer spektakel, zorg dan dat je 17.00 uur in Gigant bent voor Fusion. Hier tref je een veelvoud van verschillende dansstijlen, waaronder jazz, breakdance en streetdance. De Apeldoornse beroemdheden Come Correct zullen deze avond eveneens een spetterende show weggeven.

Dit zijn slechts de krenten uit de pap. Er is heel veel te doen dit weekend. Dus kijk voor meer in onze AGENDA. Mocht je op zoek zijn naar de leukste en beste terrassen van Apeldoorn, kijk dan op HIER onze terrassenkaart.

Allemaal een heel fijn weekend!

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!