Huisregels

We waarderen jullie reacties en meningen want die maken Apeldoorn Direct tot dé stadsbuzzz. Graag willen we op een prettige en open manier met elkaar in discussie. Dit vereist wederzijds respect en een aantal regels. In het algemeen geldt: gedraag je niet anders dan je in een openbaar debat zou doen.

Om de sfeer op Apeldoorn Direct goed te houden, modereren we de reacties. Daarbij wordt niet gekeken naar ideologische of politieke voorkeuren, maar wel naar de huisregels. Apeldoorn Direct is ons kindje, we laten de sfeer niet verpesten door mensen die zich niet aan deze regels houden. Wanneer de huisregels worden overtreden, kunnen we berichten verwijderen of kan een IP-ban worden ingesteld.

De regels op een rijtje:

  • Houd je aan de wet. Dit betekent dat je niet mag discrimineren op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke voorkeur, ras, geslacht en noem maar op. Oproepen tot geweld en/of haat zijn ook niet toegestaan.
  • Ga fatsoenlijk en met respect met elkaar om. Daag mensen gerust uit, maar blijf sportief. Scheldpartijen en beledigingen voegen niets toe aan een discussie. Op de man spelen wordt niet getolereerd.
  • Reageer op de inhoud van het artikel niet op de vorm of de relevantie ervan.
  • Maak je reactie niet te kort of te lang. Hele verhandelingen over een bepaald onderwerp zullen door de meeste lezers als saai worden gezien. Korte reacties als ‘tjongejonge’ of ‘helemaal mee eens’ voegen niets toe aan een discussie.
  • Commerciële boodschappen, spam of irrelevante verwijzingen naar andere websites worden verwijderd.
  • Berichten worden geplaatst onder je eigen naam, niet anoniem of onder pseudoniem.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!