Albert Heijn Deventerstraat gaat twee weken dicht vanwege verbouwing

Maandag 21 februari 2022

Door Redactie

Het is er altijd lekker druk; scholieren mengen met bezoekers van de binnenstad en de omwonenden die even snel een boodschap gaan halen. Die drukte zal even uit de Deventerstraat verdwijnen, de Albert Heijn gaat namelijk bijna twee weken dicht voor verbouwingen. De inrichting van de winkel wordt vernieuwd en gemoderniseerd. Zo komen er bijvoorbeeld twee extra zelfscankassa’s bij. Op vrijdag 4 maart om 17.00 uur sluit de supermarkt tijdelijk de deuren, de volgende dag zal het dus een stuk rustiger zijn voor de ingang.

Verbouwing

“Onze Albert Heijn, die al sinds 1962 op dit adres is gevestigd, krijgt een hele nieuwe en moderne inrichting”, legt supermarktmanager Karin Bats uit. “Er is straks nog meer aandacht voor lekker, vers en gezond eten en er komen twee zelfscankassa’s bij. De gezelligheid waar onze winkel zo om bekend staat, die blijft gewoon.” De vestiging aan de Deventerstraat gaat op zaterdag 19 maart weer open, dat wordt officieel gemaakt door de oudste medewerker en jongste medewerker van de supermarkt. De Albert Heijn gaat dus grondig verbouwd worden en krijgt een nieuwe inrichting. Ook worden er meer producten aangeboden, bijvoorbeeld bij ‘het versplein’. Daarnaast komt er een borrelwand met vlees, kaas en tapas.

De dichtstbijzijnde supermarkten zijn dan de Boni aan de Asselsestraat, de Lidl en Dirk langs het kanaal of de ALDI aan de Koninginnelaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!