Anne&Max Apeldoorn opent op de hoek van de Kapelstraat en de Hoofdstraat

Maandag 14 oktober 2019

Door Redactie

Op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat, een paar stappen lopen vanaf CODA, komt half december een nieuwe zaak te zitten: Anne&Max. Een nieuwe plek om te zitten, met terras aan de voorkant, en je kunt er op elk moment van de dag terecht voor wat lekkers: alles biologisch en huisgemaakt. Nina den Iseger vertelt over dit nieuwe concept in Apeldoorn en waarom ze ervoor hebben gekozen om naar Apeldoorn te komen…

Wat houdt de zaak precies in?

,,Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen.”

Wat willen jullie uitstralen?

,,De producten die Anne&Max gebruikt zijn veelal biologisch, ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in onder meer Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken. Wij willen voor iedereen dé huiskamer in de stad zijn. Wij streven ernaar om onze gasten net iets vrolijker de deur uit te laten gaan dan dat zij binnen zijn gekomen.”

Vanwaar Apeldoorn?

,,Anne&Max is hard aan het groeien in de randstad, maar wil zeker ook de uitbreiding gaan doen richting het oosten van het land. Dit jaar hebben wij al een prachtige vestiging in Zwolle geopend en Apeldoorn was hierna een logische stap. Buiten dat wij ook ons hart een beetje zijn verloren aan Apeldoorn, want wat is het een prachtige stad.”

Komt er een officiële opening?

,,Er komt zeker een officiële opening, maar in de weken vooraf aan de opening zal Anne&Max ook zal zeker in Apeldoorn aanwezig zijn. Wat wij precies gaan doen, dat houden wij nog even geheim, maar dat hier gratis koffie bij komt kijken is een feit dat zeker is.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?