Apeldoorn Direct nu ook vanuit je bed

Donderdag 23 november 2017

Door Redactie

Internetbureau Max

Er zijn van die ochtenden dat je wakker wordt en je afvraagt: ,,Goh, wat zou er vandaag in Apeldoorn aan de hand zijn?” Wij snappen dat. Daarom komt Apeldoorn Direct nu met een eigen app. Hiermee ben je voor de dag goed en wel begonnen is al op de hoogte van alle nieuws, activiteiten en evenementen uit deze stad. En dat is ook nog eens hartstikke makkelijk, je hoeft de app alleen maar te downloaden uit de App Store of via Google Play.

Een eigen app is een belangrijke doorontwikkeling voor dit platform en een logische stap. ,,Gebruiksgemak is heel belangrijk voor Apeldoorn Direct”, vertelt Wouter Dragt, designer bij Internetbureau Max en ontwerper van de nieuwe app. ,,Met Internetbureau Max helpen we Apeldoorn Direct al vanaf het begin. De nieuwe app maakt de online ervaring van Apeldoorn Direct nog sneller en makkelijker, omdat apps een betere gebruikerservaring kunnen bieden dan een mobiele website.” Om die gebruikerservaring te blijven optimaliseren zal Internetbureau Max continu nieuwe functionaliteiten blijven toevoegen. Zo wordt de app steeds beter.

,,Apps zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, iedereen heeft overal het hele web in de palm van zijn hand”, vertelt Dragt. Dat smartphones en hun apps tegenwoordig geïntegreerd zijn in onze cultuur bleek vorige week nog meer toen ze in Bodegraven verkeerslichtlinten in de stoeprand presenteerden voor de onoplettende smartphonegebruikers. Hoewel we hopen dat onze Apeldoornse lezers altijd veilig gebruik maken van onze nieuwe app willen we ze altijd de mogelijkheid blijven bieden om het Apeldoornse nieuws tot zich te nemen op een manier die bij hun past. Dus ook ’s ochtends in bed.

We willen onze lezers in ieder geval bedanken voor hun voortdurende enthousiasme over ons nieuwsplatform en hopen dat met deze app je leesplezier zal blijven verhogen.

Download de app!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!