Apeldoorn Direct ontvangt oorkonde

Donderdag 2 maart 2017

Door Redactie

Apeldoorn Direct (AD) ontving deze week de Maatschappelijk Betrokken Onderneming Oorkonde uit handen van Ineke Jonkers, coördinator bedrijven van Stichting Present. Het nieuwsplatform ontving de oorkonde, omdat AD veel aandacht besteedt aan Apeldoornse projecten met een maatschappelijk betrokken karakter.

Maatschappelijk Betrokken Onderneming Oorkonde

,,Apeldoorn Direct biedt de gelegenheid om de succesverhalen van maatschappelijk betrokken ondernemingen uit Apeldoorn te delen. Ook is het nieuwsplatform betrokken als mediapartner van het jaarlijks terugkerende evenement Beursvloer. Die betrokkenheid is voor ons een belangrijke reden om de oorkonde aan Apeldoorn Direct toe te kennen”, zegt Jonkers.

Stichting Present als bruggenbouwer en verbinder

Stichting Present heeft als doel om bruggen te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. De stichting brengt beide partijen met elkaar in contact en fungeert hierbij als een soort makelaar. Stichting Present koppelt daarbij de kennis en middelen van betrokken organisaties aan de ideeën van hulpbehoevende Apeldoorners. Zo ontstaan duurzame samenwerkingen om projecten succesvol te lanceren.

Trots

,,Wij zijn trots om deze oorkonde te mogen ontvangen. Als Apeldoorn Direct dragen we graag een steentje bij om maatschappelijke initiatieven in de stad onder de aandacht te brengen. Hopelijk inspireert het andere organisaties om ook maatschappelijk betrokken te ondernemen”, zegt uitgever Max Dammers van Apeldoorn Direct.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?