Apeldoornse modewinkel maakt kans op prijs

Dinsdag 18 april 2023

Door Kevin van Es

Zijn ze, letterlijk, de torenhoge favoriet? De Apeldoornse modewinkel House of Tall is in de race voor de felbegeerde Modewinkel Awards. De winkel richt zich op mode voor de lange medemens. Trotse eigenaresse Inez Scheper vertelt meer over de verkiezingen.

Uit frustratie geboren

Van Pretty Tall tot Long Tall Sally, de modewinkel heeft meerdere namen gedragen. Sinds 2018 is de kledingwinkel bekend onder de huidige naam: House of Tall. De winkel, die begon als webshop, bestaat sinds 2010 en is volgens Inez “uit frustratie geboren”. De eigenaresse is 1,90m en kon amper leuke en passende kleding vinden. 

Zoveel mogelijk stemmen generen

Per provincie zijn er twee titels te verdelen: de modewinkel met de meeste stemmen en de modewinkel met de beste waardering, deze titels kunnen door hetzelfde bedrijf gewonnen worden. Ook landelijk worden twee winnaars gekozen op basis van deze gegevens. Daarbij wordt ook een beoordeling gevraagd over de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en deskundigheid. Inez vertelt: “We krijgen veel positieve feedback in de winkel, dit hoop ik in de uitslag terug te zien.” Om te winnen moet je niet alleen zo veel mogelijk stemmen genereren, maar ook hoog scoren in de beoordelingen. “Dat laatste vind ik het meest waardevol”, legt Inez uit. 

Een speciale dag

Bij een prijs hoort natuurlijk een spectaculaire uitreiking. De Modewinkel Awards worden 13 juni uitgereikt tijdens de feestelijk award-uitreiking, in Utrecht. Gedurende de avond worden de winnaars gehuldigd. Als House of Tall tot de laatste kanshebbers behoort wordt de uitreiking, volgens Inez, een feestje: “We gaan met het hele team en maken er een leuke dag van.” 

Stemmen op jouw favoriete modewinkel kan via de website van de Modewinkel Awards.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!