Ballen Harry heeft nu ook zijn eigen bier

Woensdag 30 januari 2019

Door Redactie

Het gaat goed met Harry Vesseur, ook wel bekend als Party Harry. De zanger/entertainer boekt al een tijdje succes met de ‘Ballen van Harry’ en heeft gisteravond, dinsdag 29 januari, ook zijn eigen bier gepresenteerd. Dit ‘Ballen Blond Bier’ (een blond bier met ballen) is vanaf deze week in verschillende winkels te koop.

,,Het is een heerlijk fris, fruitig blond bier”, meldt Harry. ,,En met zijn matige 5% alcohol is het een speciaal bier die je makkelijk het hele jaar wegdrinkt.” Verder lijkt het bier wel wat op zijn gehaktballen. ,,De gebruikte specerijen in het bier zijn, hoe leuk, dezelfde als die in de ballen en zorgen voor de licht spicy afdronk.”

In brouwerij de Vlijt aan de Vlijtseweg werd het biertje gisteravond gelanceerd. Vanaf eind deze week is het te koop bij onder meer Jumbo van de Bunt, Hopdonders en Plus Tetering in Eerbeek. Op de tap kan hij besteld worden bij Eetcafe Fijn, het Stadscafe, Herberg ’t Oude Loo, Nieuws van Apeldoorn, Titus in Twello en Onder de Toren in Vaassen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!