‘Ballen Harry’ komt met eigen puzzeltocht

Maandag 1 maart 2021

Door Redactie

Eigen foto

Wat kan er nog wel in deze tijd? Dat is waar Harry Vesseur, ook wel bekend als ‘Ballen Harry’, graag naar kijkt. De evenementen waar hij normaal staat met zijn welbekende gehaktballenfoodtruck gaan niet door, dus bedacht hij wat anders: de Ballen Harry’s Puzzelwandeltocht.

Het team van Ballen Harry geniet momenteel van vele wandelingen in het mooie Apeldoorn en beleeft veel plezier aan de maandelijkse rally tochten van de Pinguïns on Tour. Tijdens de Ballen Harry’s Puzzelwandeltocht komen deze 2 elementen bij elkaar. Ballen Harry heeft een wandeltocht van 3,5 kilometer gemaakt door de Apeldoornse parken. “Je wandelt ongeveer een uur lang langs verrassend leuke locaties en geniet van het vele groen”, legt hij uit. “Bij de start van de Puzzelwandeltocht ontvang je bladen met foto’s erop, tijdens de tocht ga je op zoek naar deze foto’s en probeer je er zoveel mogelijk te herkennen. De route loop je heel gemakkelijk via de app route.nl, eventueel is er ook een routekaart aanwezig indien de app op de telefoon geen optie is.”

Met een glimlach terug

De start en finish van de wandelroute is bij de foodtruck van Ballen Harry aan de Vlijtsekade, hoek Deventerstraat – Vlijtseweg. De foodtruck staat bij redelijke weersvoorspellingen op deze locatie op woensdag gehaktdag en zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur. Harry houdt ervan om anderen te laten genieten, vertelt hij. “Daarom is de Puzzelwandeltocht gratis beschikbaar bij een aankoop van de ballen van Ballen Harry bij de foodtruck. Zonder aankoop van gehaktballen kost de Puzzelwandeltocht 5 euro.” Een aantal deelnemers heeft de tocht al gelopen om hem te testen. “Ze kwamen met een grote glimlach terug bij de foodtruck en reageerden enthousiast.” Aan het eind van de week maakt Ballen Harry de winnaar van de week bekend en ontvangt hij of zij een Ballen Harry pakket.

Het aanbod van Ballen Harry bestaat uit broodjes gehaktbal uit de jus, vacuüm verpakte gehakt en borrelballen uit de diepvries voor thuis en blikjes frisdrank. Momenteel is vanwege de huidige coronaregels alleen afhalen bij de foodtruck toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!