Help de bevolking van Oekraïne

Blokker verlaat winkelcentrum Hart van Zuid

Maandag 25 mei 2020

Door Redactie

Arno Dijkerman

‘Opheffingsuitverkoop’, staat er in grote letters op de voorgevel van de Blokker op winkelcentrum Hart van Zuid. De winkel verlaat na zo’n 30 jaar het winkelcentrum.

Franchisenemer Paul van Sister heeft besloten vanaf 30 juni te stoppen met de winkel. Het overkoepelende bedrijf heeft de franchisenemers gemeld dat er een winkelrenovatie moet gaan plaatsvinden. Maar dat zou volgens Paul niet voldoende rendement gaan opleveren. Dus besloot hij de zaak te sluiten.

Triest

Arno Dijkerman, woordvoerder van de winkels op het plein, zegt het jammer te vinden dat de winkel weggaat. ,,Het is triest”, vindt hij. ,,De winkel hoort er gewoon bij.” Zelf werkt Arno bij Hamer Witgoed. ,,Zij verkochten ook natuurlijk wat huishoudelijk witgoed, maar als wij het niet hadden, stuurden we klanten altijd naar hen. Een stukje gun-factor.” Hij had het Paul dan ook gegund om te blijven. ,,Het doet altijd pijn als een ondernemer weggaat met hart voor zijn zaak.”

Opheffingsuitverkoop

Vanaf vandaag, maandag 25 mei, tot en met zondag 21 juni houdt deze Blokker-winkel aan de Adelaarslaan 142-144 een opheffingsuitverkoop. Dit betekent wel dat de vestiging geen retouren meer aanneemt. Het is nog niet duidelijk wat er na de sluiting in het pand komt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?