Eigenaar Simon Lévelt Apeldoorn neemt na 11 jaar afscheid

Vrijdag 1 juli 2022

Door Redactie

Met veel plezier en enthousiasme heeft Arnold Schlundt Bodien samen met zijn vrouw Yvon en hun team in de afgelopen jaren gewerkt in de speciaalzaak aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Hier hebben ze veel klanten blij gemaakt hebben met de mooiste premium biologische koffie en thee. Na 11 jaar neemt Arnold Schlundt Bodien afscheid van “zijn” Simon Lévelt speciaalzaak in Apeldoorn en zal gaan genieten van zijn pensioen. De overdracht zal op 1 augustus plaatsvinden.

“De speciaalzaak in Apeldoorn is een bekend adres geworden voor bijzondere bonbons, originele koffie- en theecadeaus en ons persoonlijke advies op gebied van koffiemachines en zetmethodes voor zowel koffie als thee. We zijn dankbaar voor de trouwe klanten, de verrassende gesprekken en het vertrouwen dat zij in ons en mijn team gesteld hebben de afgelopen jaren. Kom vooral vóór 1 augustus nog langs op Hoofdstraat 124 om samen terug te kijken op de afgelopen jaren”, aldus Arnold.

Het goede nieuws is dat de Simon Lévelt speciaalzaak in Apeldoorn open blijft en er zal een team onder leiding van bedrijfsleider Juda Nauta met bekende en nieuwe gezichten beschikbaar blijven voor alle wensen op gebied van  biologische premium koffie en thee.

Let op: op maandag 1 augustus is de speciaalzaak even dicht, maar is op dinsdag 2 augustus gewoon weer open.

Informatie over Simon Levelt.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!